Home


Rendezvous at the Meetings Show

Tervetuloa MPI Finlandin kotisivuille!


MPI Finland on kansainvälisen Meeting Professionals International (MPI) -järjestön Suomen osasto. MPI Finlandin tarkoituksena on tarjota noin 100-henkiselle jäsenistölleen mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen erilaisten koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksien kautta sekä edistää kokemusten vaihtoa alan ammattilaisten kesken. MPI Finland pyrkii toiminnallaan kohottamaan tapahtuma-alan yleistä arvostusta.

Nettisivuiltamme löydät tietoa MPI:n jäsenyydestä ja sen eduista, erilaisista tapahtumista ja koulutustilaisuuksista sekä alan uutisia, myös kansainvälisesti.


Lämpimästi tervetuloa mukaan järjestön toimintaa!*******************************************

Meeting Professionals Internationalon maailman suurin kokous- ja tapahtuma-alan puolueeton ja voittoa tavoittelematon yhteistyöjärjestö. Järjestön tavoitteena on luoda menestysmahdollisuuksia maailmanlaajuisesti  noin 18 500 jäsenelleen tarjoamalla alan innovatiivista tietoa ja oppimiskokemuksia, yhdistämällä ihmisiä ja ideoita sekä luomalla bisnesmahdollisuuksia. USA:ssa vuonna 1972 perustettu kansainvälinen MPI-järjestö tuo globaalisti alan ammattilaiset yhteen 70 maakohtaisen osaston ja klubin kautta. Fortune 100 -listatuista yrityksistä 71 ovat MPI:n jäsenyrityksiä.

MPI Eurooppa
perustettiin 1991, ja nykyisin jaoston alueella toimii 15 maakohtaista, aktiivista osastoa ja klubia: Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa/Sveitsissä, Saksassa, Italiassa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Espanjassa, Ruotsissa, Turkissa sekä Iso-Britanniassa/Irlannissa. Eurooppalaisissa osastoissa ja klubeissa on jäseniä yhteensä noin 1 400. EMEC:n (European Meetings and Events Conference) kaltaiset tapahtumat onkin luotu juuri eurooppalaisten MPI-yhteisöjen jäsenistön kokoontumista, verkostoitumista ja yhteistyömahdollisuuksien luomista varten.

MPI Euroopan yhteystiedot:
Federico Toja, Director of Chapter Business Europe, email ftoja@mpiweb.org

Lisätietoa MPI Euroopasta löydät täältä.


  *******************************************


 TILAA UUTISKIRJEEMME

Liity postituslistallemme tämän linkin kautta: http://eepurl.com/cjnIhf

Log in to see this information

Either the content you're seeking doesn't exist or it requires proper authentication before viewing.

No data found

Find Us on Facebook                Join Us on LinkedIn               Find Us on YouTube
       Tutustu MPI:n jäsentarjoukseen:

Our Partners

1
2
4
5
7

8

9
10